Nieuwe Site – update

Home  /  Uncategorized  /  Deze pagina

Het profielen gedeelte van de website is zo ongeveer helemaal af, alleen zit ik nog steeds even met de bug dat je geen eigen avatar kunt uploaden. Ik werk hier nog steeds aan. Daarnaast ben ik bezig om te kijken of je een klein fotogalerij kan krijgen bij je profiel zodat je een paar foto’s van je auto kunt uploaden.

Downloads weg? Helemaal juist gezien. De downloadsectie is van de site verdwenen, gewoon omdat het bijna niet gebruikt werd en dat het dus zonde was om er een complete sectie aan te wijden. Alles is nu terug te vinden onder Kennisbank–>Software. De test CD’s onder Kennisbank –> Tuning, Stlying & I.C.E.

Ook de pagina met links is weg. Deze pagina was al sterk verouderd en gaf eigenlijk geen enkele meerwaarde meer aan de website.


Reageer

  • Details
  • Tags
  • Meer