Nieuwe Site – update PROFIELEN KLAAR?!

Home  /  Uncategorized  /  Deze pagina

En zo schiet het al lekker op. Al aardig wat fouten uit het profielenscript gehaald! Volgens mij moet het nu lukken om een avatar te uploaden. Daarnaast lukt het volgens mij nu ook om albums toe te voegen aan je profiel. Helaas moet je foto’s nog steeds 1 voor 1 uploaden. Even zien of ik daar nog iets aan kan veranderen.

Verder moet het fotoalbum nog even op de schop. De front-end (het gedeelte wat jullie op de site zien) is al sterk verouderd en werkt niet zo mooi, zeker niet voor mobiele apparaten. De back-end (het gedeelte waar ik alles bijhoudt) is al helemaal een puinzooi.

Wat staat er dan verder nog op de planning? Eigenlijk nu alle projecten verkocht of gestopt zijn (behalve het projectje van Maarten, maar daar waren nog maar 2-3 berichten over geplaatst) en er niet echt iets op de planning staat wat ook mooi bijgehouden gaat worden ben ik van plan dit gedeelte ook van de site te verwijderen. Het project van Dennis z’n Manta moet dan alleen nog even mooi bewaard worden.

Daarnaast zit ik dan weer te denken aan een forum. Het vorige forum werd nauwelijks tot niet bezocht, maar zo’n forum is vaak wel heel handig om veel dingen in te stoppen. De te koop sectie kan daar weer in terug komen, alsook de projecten bijvoorbeeld. Hier moet ik toch nog even over na denken, maar daar binnenkort meer over.

Veel plezier alvast met de gemaakte veranderingen en ik tref jullie weer snel!


Reageer

  • Details
  • Tags
  • Meer