BELANGRIJK: KickItUp stopt per direct in z’n huidige vorm!

Home  /  Uncategorized  /  Deze pagina

Onderstaande brief gaat rond naar de huidige leden van Kick It Up. Omdat er meer mensen zijn die Kick It Up een warm hart toedragen heb ik deze brief hier ook gepubliceerd. Je kunt de brief hier ook downloaden.

Kick It Up | Gerd Jan Kok | Poststraat 14 | 9501 JR  Stadskanaal | 06 27 9000 72 | info@gjkok.nl  | www.kickitup.nl

Stadskanaal, 27 februari 2014

Betreft: Opheffing Kick It Up

Geachte (ex)clublid,

Het was je misschien niet helemaal ontgaan maar het laatste lichtje in onze ooit zo mooie gezellige club is uitgegaan. De geregeldheid waarmee we ooit meetings bezochten is een beetje verdwenen. De snelheid is eruit.
Het is zo’n 7,5 jaar geleden dat onze autoclub het licht zag. Dé gezelligste autoclub van Stadskanaal en omstreken. Er is ook een hele tijd geweest dat we, met hoogte- en dieptepunten, echt de aller gezelligste waren. We zijn allemaal in professionaliteit gegroeid en de club groeide ook gestaag mee. Tot het afgelopen jaar. Een ieder heeft er wat minder tijd voor en sommige mensen zijn denk ik ook de passie verloren. Helemaal niet zo raar want we worden allemaal een stukje ouder en krijgen andere verantwoordelijkheden.
We zijn zeker nog niet op een dieptepunt aanbeland, en dat zou ik graag ook willen vermijden. Daarom heb ik besloten om de club op te heffen. De website is nog voor één jaar betaald en zal tot die tijd dan ook nog blijven bestaan. Als er dus nog foto’s op staan die je graag wilt, pluk ze er dan dus gerust nog even vanaf. Blader nog eens door onze hoogtepunten heen en geniet er nog even van. Daarnaast staan op Youtube ook nog onze films over de uitstapjes naar Summermania en andere leuke filmpjes die zeker bekijken waard zijn.
Omdat ik altijd veel leuke mensen heb mogen ontmoeten door middel van deze autoclub wil ik hier persoonlijk ook niet helemaal vanaf stappen. Ik heb verschillende alternatieven overwogen en heb besloten over te gaan op een open community (www.car-meetings.eu) waar een ieder zijn auto kan laten zien die dat maar wil en waar altijd gepraat kan worden over van alles en nog wat. Niet een echte autoclub dus, maar als ik er nog eens behoefte aan heb, kan ik deze hier altijd bij plaatsen. De naam “Kick It Up” heb ik hier niet voor willen gebruiken. Dit is van ons, en blijft alleen voor ons. Een leuke periode die ik in ieder geval niet snel zal vergeten. Voor nu zou ik willen zeggen: Rijdt voorzichtig en mocht je vragen hebben, stel ze gerust.

Met vriendelijke groet,
Gerd Jan Kok
Kick It Up, Stadskanaal

 


Reageer

  • Details
  • Tags
  • Meer