Nieuwe website

Home  /  Nieuwsberichten  /  Deze pagina

Hallo beste meeting liefhebbers,

Vandaag, 13 juli is car-meetings.nl live gegaan! Er moet nog een boel gebeuren en aangepast worden aan de website, maar de belangrijkste zaken zijn toegankelijk en kunnen gebruikt worden. We gaan proberen om deze week 99% klaar te zijn met de website en in de tijd erna staan nog een boel zaken geplaned waar aan gewerkt moet worden. Zo willen we voor de mobiele gebruikers nog apps gaan ontwikkelen waarin alle evenementen staan en snel gepost kunnen worden. Daarnaast moet de Facebook intergratie nog verder verbeterd worden. Kortom nog een heleboel zaken waar aan gewerkt gaat worden.

Heb je verder nog wilde plannen, suggesties en idee├źn voor deze website? Dan horen we dat natuurlijk graag en kun je via de contactpagina altijd even een berichtje naar ons toe sturen. We wensen je alvast veel plezier op je volgende meeting!


Reageer

  • Details
  • Gallerij
  • Tags
  • Meer