Info

Home  /  Deze pagina

Autoclub Stadskanaal: Kick It Up

Kick It Up is een autoclub sinds Mei 2006. Ooit begonnen als een vriendengroep die als gemeenschappelijke hobby de auto had, en dat is het nu nog steeds! Niet voor niets hebben we als motto: De gezelligste autoclub van Stadskanaal en omstreken. Vele mensen die lid zijn geweest, zijn dat nog steeds en hopen dat ook nog lang te kunnen blijven!

De “harde kern” bestaat uit een lid of 10 maar de vrienden van Kick It Up zijn een veel grotere groep. De “harde kern” bestaat uit leden die elkaar meerdere malen per week treffen, en dit is dan ook de groep die het meeste meegaat naar de meetings en evenementen. Ook zijn dit de mensen die de projecten over het algemeen mogelijk maken en die eraan meewerken.

 Lid worden
Lid worden gebeurt eigenlijk vanzelf. Rol je binnen de vriendenclub, dan blijft een lidmaatschap eigenlijk niet uit. Dit alles is om te kunnen waarborgen dat we de gezelligste zijn! Het gaat ons niet om je auto, het gaat ons om je persoonlijkheid, die zorgt ervoor dat je er tussen past. Als je een standaard auto hebt, dan veranderd dat snel genoeg als je het virus te pakken krijgt!